Cartea sucurilor si a nectarelor

Cartea sucurilor şi a nectarelor

Autor: Natalie Savona

Suport/Format: 13×20 cm, broşată
Producător/Editor: All
Colecţia:
An apariţie/ISBN: 2008/ 973-571-810-7
Durata/Conţinut: 192 pag.
CID: 1540086

 

O plăcere deosebită este aceea care îţi permite să guşti din sucul creat de tine” – Mihai Silviu Botezatu

Cartea sucurilor şi a nectarelor se bazează pe două principii esenţiale: mai întâi că extragerea sucurilor este simplă, dacă ne facem un obicei din aceasta, iar în al doilea rând că prepararea zilnică a sucurilor constituie o modalitate delicioasă de a fi şi de a vă menţine sanatoşi.

Capitolul introductiv oferă toate informaţiile necesare pentru a vă iniţia în obţinerea sucurilor, de la modul de alegere a celor mai bune ingrediente, până la alegerea echipamentului cu care veţi obţine rezultate optime. Esenţa cărţii o reprezintă cele 365 de amestecuri de sucuri şi nectare special selectate, organizate în funcţie de ingredientul principal – aveţi posibilitatea de a alege amestecuri în funcţie de papilele gustative proprii sau, pur şi simplu în funcţie de ceea ce există în frigider. Pentru fiecare suc şi nectar este prezentat un profil nutritiv estimativ, ca şi o notare prin steluţe, în funcţie de calităţile sale ca accelerator energetic şi imunitar detoxifiant şi supliment digestiv, precum şi ca tonic pentru piele.

La sfârşitul cărţii se află o diagramă nutriţională informativă şi o diagramă a indispoziţiilor, care conţin referinţe încrucişate pentru toate cele 365 de amestecuri – puteţi să selectaţi reţete şi după anumite criterii legate de starea sănătăţii. Pe scurt, aceasta constituie un ghid practic şi cuprinzător pentru toţi cei care doresc să se simtă bine în fiecare zi a anului. Dupa ce a absolvit Universitatea din Cambridge, Natalie Savona s-a pregătit ca nutriţionist la renumitul Institut pentru Nutriţie Optimă (Institute for Optimum Nutrition) din Londra. În activitatea sa din cadrul clinicii, ajută persoanele cu diverse boli, de la oboseala cronică la depresie şi tulburari digestive. Pe lângă activitatea sa de practician, Natalie ţine cursuri atât la Internaţional Dermal Institute, cât şi la Institute for Optimum Nutrition. Membru al grupului de experţi al revistei Healthy şi autor de articole periodice la Cosmopolitan, a prezentat propriul serial de televiziune pe canalul Discovery Health. Printre publicaţiile anterioare ale lui Natalie se numără The Kitchen Shrink (DBP, 2003).

Cartea poate fi comandată  accesând acest link: http://www.devadata.ro/carti/Cartea-sucurilor-si-a-nectarelor_Natalie-Savona.php?pid=1540086

Lasă un comentariu